Geschreven door PUUR Makelaars
op
25-03-2010

PUUR* Makelaars op huizenjacht in Haarlem voor het TV-programma De TV Makelaar

tv-makelaarIn het TV-programma De TV-makelaar gaat aankoopmakelaar Ralf van Schagen voor Suzanne en Hendrik Jan op huizenjacht in Haarlem.

In de vierde aflevering van De TV Makelaar is het stel Suzanne en Hendrik Jan op zoek naar een droomhuis in Haarlem. Door de komst van een tweede kindje wordt hun appartement aan de Amstel te klein. We volgen ze bij hun zoektocht naar hun ideale jaren-30 woning. Het budget waar binnen gezocht moet worden is € 700.000.

Droomhuis

In de uitzending helpt PUUR* Makelaars het stel om hun droomhuis in Haarlem te vinden. Hiervoor bekijkt makelaar Ralf van Schagen van PUUR* Makelaars samen Suzanne, Hendrik en presentator Tim Immers een aantal interessante huizen. Omdat PUUR* Makelaars de woningmarkt in Haarlem en omgeving als geen ander kent, krijgen de huizenzoekers niet alleen een goed beeld van de getoonde huizen, maar ook van de buurt en de woningmarkt in de betreffende regio.

 

Hoe geef jij meer waarde aan jouw huis?

Wil jij ook het meeste uit jouw huis halen? Naast koop, verkoop en taxatie geven wij ook advies over de optimalisatie van jouw huis. Wil jij daar meer over weten? Schrijf je dan nu in.