Geschreven door PUUR Makelaars
op
12-09-2017

Sponsoring jeugdvoorstellingen Stadsschouwburg & Philharmonie

Sponsoring Philharmonie Haarlem

PUUR* Makelaars heeft zich verbonden aan Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem als sponsor van drie bijzondere jeugdvoorstellingen in de Stadsschouwburg. Deze nieuwe samenwerking kwam tot stand op initiatief van Frederik van Till van PUUR* Makelaars. De samenwerking is feestelijk beklonken in de Philharmonie.

Makelaar Rutger Spiering van Puur beschrijft de overwegingen als volgt: “Als PUUR* Makelaars vinden wij het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de omgeving waarin wij actief zijn. Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem is als kloppend hart van de stad een icoon in Haarlem waaraan wij ons graag verbinden. Een plek waar je je thuis voelt en kunt genieten, of je nu jong of oud bent. Daarom ondersteunen wij met veel plezier jeugd- en familievoorstellingen in de Haarlemse Stadsschouwburg en Philharmonie.”

Jaap Lampe, algemeen directeur van Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem over de samenwerking: “Het is fantastisch om te zien dat PUUR* Makelaars als het ware de jeugd heeft geadopteerd”.

Voorstellingen

De sponsoring heeft betrekking op de muziekvoorstelling ‘De Reuzenperzik’ van Matzer Theaterproductie op 29 oktober 2017, de familiemusical ‘Hans & Grietje’ op 28 februari 2018 en de voorstelling ‘Woef Side Story’ op 1 april 2018.

Op de foto: Diverse medewerkers van PUUR* Makelaars toosten samen met de afdeling Fondsenwerving & Relatiebeheer en Jaap Lampe, op de samenwerking.

© foto: In Bloei Fotografie

Hoe geef jij meer waarde aan jouw huis?

Wil jij ook het meeste uit jouw huis halen? Naast koop, verkoop en taxatie geven wij ook advies over de optimalisatie van jouw huis. Wil jij daar meer over weten? Schrijf je dan nu in.